Advertisement

Φωτια Αλεποχωρι - Kolash Fwtias Kineitai Pros To Alepoxwri To Metwpo : Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλης έκτασης πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο αλεποχώρι μεγάρων στην περιοχή νέο μάζι.

Φωτια Αλεποχωρι - Kolash Fwtias Kineitai Pros To Alepoxwri To Metwpo : Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλης έκτασης πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στο αλεποχώρι μεγάρων στην περιοχή νέο μάζι.. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Και εναέρια μέσα στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον οικισμό σχίνο, πήρε μεγάλες. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου.

Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Και εναέρια μέσα στη μάχη για την κατάσβεση της φωτιάς η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της τετάρτης στον οικισμό σχίνο, πήρε μεγάλες. Στάχτη από την μανία της φωτιάς τα γεράνεια όρη. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan 6 Oikismoi Kai 2 Monasthria Kineitai Pros Alepoxwri E8nos
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenw8hkan 6 Oikismoi Kai 2 Monasthria Kineitai Pros Alepoxwri E8nos from www.ethnos.gr
Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά. Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές.

This is a modal window.

Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Φωτιά σε εξέλιξη στο αλεποχώρι.δείτε το ρεπορτάζ αποκλειστικα στο www.megaratv.grφωτιά στο αλεποχώρι που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της νύχτας ξημερώματα πέμπτης 18 ιουλίου.η κινητοποίηση. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα. Lets do it και ! Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Να σημειωθεί ότι για την φωτιά δεν στάλθηκε χθες στους κατοίκους της κορινθίας μήνυμα από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112 για να μην προκληθεί πανικός αφού η. Δεύτερη νύχτα τρόμου έζησε η ανατολική κορινθιά και η δυτική αττική. Pages other brand website news & media website zougla.gr (official) videos φωτιά αλεποχωρι Στην περιοχή πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέτριας έντασης, αλλά με ισχυρές ριπές, ενώ το μέτωπο της φωτιάς έχει. Κρανίου τόπος η κορινθία από την πύρινη λαίλαπα που έχει κάψει περιουσίες, σπίτια και πάνω από 20.000 στρέμματα παρθένου δάσους. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Φωτια αλεποχωρι.στο σημείο έσπευσαν άμεσα 32 πυροσβέστες με 16 οχήματα.

May 20 at 8:04 am · Η ενίσχυση των ανέμων είναι ο καλύτερος σύμμαχος της τεράστιας φωτιάς που μαίνεται και απόψε στα γεράνεια όρη. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Ρίψεις από εναέρια μέσα με το πρώτο φως. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο βίντεο, που δείχνει την μεγάλη φωτιά να κινείται απειλητικά προς το αλεποχώρι, καταστρέφοντας τα πάντα στο πέρασμά.

Pyrinos Efialths Ston Sxino Korin8ias Ekkenw8hke To Alepoxwri News Gr
Pyrinos Efialths Ston Sxino Korin8ias Ekkenw8hke To Alepoxwri News Gr from www.news.gr
Δείτε ζωντανή εικόνα από το αλεποχώρι: Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. May 20 at 8:04 am · Συγκλονιστικές εικόνες αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής.η ενίσχυση των ανέμων είναι ο καλύτερος σύμμαχος της τεράστιας φωτιάς που μαίνεται και απόψε στα. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Το πύρινο μέτωπο και τις περιοχές που έχει κάψει η φωτιά.

Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική:

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Λιγο μετά τα μεσάνυχτα οι αρχές προχώρησαν στην προληπτική εκκένωση των οικισμών σχίνος και αγία σωτήρα. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. May 20 at 8:04 am · Η ενίσχυση των ανέμων είναι ο καλύτερος σύμμαχος της τεράστιας φωτιάς που μαίνεται και απόψε στα γεράνεια όρη. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Φωτια αλεποχωρι.στο σημείο έσπευσαν άμεσα 32 πυροσβέστες με 16 οχήματα. Συγκλονιστικό είναι το βίντεο από κάμερα drone που αποτυπώνει το μέγεθος της καταστροφής της μεγάλης πυρκαγιάς που ξεκίνησε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο. Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν και συνεχίζουν να δίνουν και με το πρώτο φως της μέρας οι πυροσβεστικές δυνάμεις στον σχίνο λουτρακίου, ενώ υπάρχει ετοιμότητα προκειμένου, αν χρειαστεί, να γίνει εκκένωση κι άλλων. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι.

Lets do it και ! Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά. Νέα αναζωπύρωση σε αλεποχώρι και μαυρολίμνη. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές.

Fwtia Alepoxwri Sygklonistikes Oi Perigrafes Twn Katoikwn News2u
Fwtia Alepoxwri Sygklonistikes Oi Perigrafes Twn Katoikwn News2u from www.news2u.gr
Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή για εκκένωση και του αλεποχωρίου. Υπενθυμίζεται ότι με το πρώτο φως της μέρας, στον σχίνο επιστρατεύθηκαν και τα εναέρια μέσα για να. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή σχίνο λουτρακίου, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν τις ρίψεις νερού τα πυροσβεστικά αεροπλάνα. Μάχη με τις φλόγες και αγώνα δρόμου κάνουν οι πυροσβέστες στα γεράνεια, για να θέσουν υπό έλεγχο την μεγάλη πυρκαγιά, που ξέσπασε χτες το βράδυ στον σχίνο λουτρακίου και έχει φτάσει στο αλεποχώρι. Διαβάστε όλα τα άρθρα του star.gr σχετικά με το θέμα φωτια αλεποχωρι Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Σε ύφεση η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή πέτρα της βαρυμπόμπης στην πάρνηθα.

Pages other brand website news & media website zougla.gr (official) videos φωτιά αλεποχωρι

Lets do it και ! Η αστυνομία, σύμφωνα με το klife.gr, κατευθύνει τους κατοίκους του οικισμού στο γήπεδο των μεγάρων. Οι άνεμοι δυσκόλεψαν την προσπάθεια των πυροσβεστών να περιορίσουν τα μέτωπα. Στάχτη από την μανία της φωτιάς τα γεράνεια όρη. Η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ της τετάρτης στον σχίνο κορινθίας. Το πύρινο μέτωπο και τις περιοχές που έχει κάψει η φωτιά. Φωτιά σε κορινθία και δυτική αττική: Σε ύφεση η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ στην περιοχή πέτρα της βαρυμπόμπης στην πάρνηθα. Επιχειρούν ακόμα 278 πυροσβέστες με 89 οχήματα, 10 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 16 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα, πολλές. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντές πυροσβέστες. Σύμφωνα με εντολή, τα σπίτια που βρίσκονται στη νότια και δυτική πλευρά του αλεποχωρίου εκκενώθηκαν προληπτικά.

Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 166 πυροσβέστες με 54 οχήματα, με 7 ομάδες πεζοπόρων φωτια. Οι φλόγες πλέον κατευθύνονται προς τα μέγαρα και ειδικότερα στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ λιακωτού, κάτω.

Posting Komentar

0 Komentar